Logo
Met Elvira
BEMANTELDE
U zorgt als mantelzorger voor een dierbaar persoon uit uw directe omgeving.

Deze zorg moet vaak gecombineerd worden met werk, eigen gezin, sociale leven en eventuele reistijd. Als hierdoor de zorg, relatie of het dagelijks leven onder druk komt te staan is er ondersteuning nodig.

Met Elvira staat graag voor u klaar om u af te lossen tijdens uw vakantie of wanneer u (structureel) ondersteuning wilt. Wilt u gezelschap voor uw bemantelde als u een avondje ontspannen wilt en weer op adem kunt komen. Met Elvira denkt mee en is u graag van dienst als partner of steun in de rug.

Hierdoor heeft u (tijdelijk) een zorg minder en kunt u zich weer opladen om u optimaal in te zetten voor uw dierbare!
TERUG NAAR HOMEPAGE
Met Elvira
Kamer Van Koophandel: 70965897
Elvira Verschuren
Mobiel telefoonnummer: 06 - 18 23 95 42
E-mailadres: info@metelvira.nl
Profielfoto
Toen mijn moeder een aantal jaar geleden onverwachts opgenomen moest worden in het ziekenhuis en – na een kort verblijf in zorghotel Merlinde – alleen thuis verder moest, heb ik ervaren dat dit een hele overgang is. Zowel voor mijn moeder als patiënt als voor ons als familie. Mijn moeder en ik waren in de gelukkige omstandigheid dat ik tijd en ruimte had om deze zorg te bieden, maar ik realiseerde me dat dat niet voor iedereen is weggelegd.
Daarom ben ik mij naast de mantelzorg voor mijn moeder me actief gaan inzetten voor de stichting ‘Met Je Hart’ en daarnaast als gastvrouw bij zorghotel Merlinde. Het helpen van mensen die deze zorg en begeleiding nodig hebben, geeft mij een enorme voldoening en heeft ertoe geleid dat ik dit jaar mijn bedrijf ‘Met Elvira’ heb opgericht.
Vanuit ‘Met Elvira’ wil ik mensen die ondersteuning nodig hebben, helpen om hun leven gemakkelijker of prettiger te maken door hen te ondersteunen / begeleiden bij dagelijkse dingen. Of om bijvoorbeeld de overgang van ziekenhuis naar huis te vergemakkelijken, familie, naasten en mantelzorger(s) te ontlasten of op een andere manier te ontzorgen.
Met mijn moeder gaat het gelukkig weer beter. Wellicht kan ik voor u en uw naasten ook wat zorg wegnemen?
Elvira

Stel uw vraag via dit contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam:

E-mailadres (indien van toepassing):

Telefoonnummer:

Hieronder kunt u uw vraag toelichten:


Breda brengt het samen